Inici  Accessibilitat

Accessibilitat

Declaració d'Accessibilitat

Per tal que aquesta seu electrònica sigui clara i fàcil d’utilitzar per a tothom, aquesta ha estat dissenyada per ser completament accessible i usable, funcionant d’acord amb les guies d’accessibilitat de contingut web (WCAG v1.0). Si hi ha quelcom en aquest lloc relacionat amb l’accessibilitat o la validació que no va d’acord amb els estàndards, contacteu amb l’administració de la seu mitjançant l’apartat de queixes i suggeriments.

Validació

Per a l’accessibilitat d’aquesta seu electrònica, s’ha utilitzat  XHTML 1.0 i CSS que està en conformitat amb les especificacions, com dictamina el W3C, perquè creiem que la usabilitat i l’accessibilitat han de tenir una base sòlida. Si hi ha res en aquesta seu electrònica que no valida correctament, si us plau, poseu-vos en contacte amb l’administració de la seu mitjançant l’apartat de queixes i suggeriments.
També hem procurat aconseguir l’accessibilitat AA mesurada segons la versió 1.0 de WCAG. De tota manera, tenim en compte que el nombre de regles del WCAG són subjectives i, malgrat que es consideren acomplertes, la seva interpretació pot variar en algunes instàncies.

Desenvolupat per eCityclic
© 2022 Ajuntament Mollet del Vallès